Řeznický kurz
14.2.2026 10:00-15:00
Kurz pod vedením řezníka je určený pro ty, kteří se chtějí naučit zpracovat prase dle filozofie od čumáčku po ocásek.
Naučíte se zpracovat celé zvíře, jak naporcovat jednotlivé kusy, jak je uchovávat a jaké z nich dělat recepty. Koupit totiž celé prase nebo čtvrtku vyjde až desetinásobně levněji, než kupovat maso v obchodě. Základy, které se naučíte na rozbourání a rozporcování prasete se dají aplikovat na práci se zvěřinou i drůbeží.
Krásný zimní den doplní grilování, čepované craftové pivo, ušlechtilé destiláty a každý účastník si navíc odnese 8 kilo prémiového českého vepříka z Přeštic. V ceně je i vlastní řeznický nůž a prkénko.
Večer budeme pak připravovat ovar a další nutné na masopustní veselí další den. Jste srdečně zváni zůstat i přes noc.
Cena za osobu: 5 000 Kč